Aanmelden vrijwilligers

We kunnen altijd extra hulp en handen gebruiken! We ontvangen jou als vrijwilliger met open armen en kunnen je een aangename werksfeer, veel sociaal contact en een zeer zinvolle en gewaardeerde dagbesteding bieden.

Tevens is onze stichting lid van Stichting Volontario, waardoor jou vrijwilligerswerk extra gewaardeerd wordt!
Meer informatie over Stichting Volontario kunt u vinden op www.volontario.nl.

Ons team van enthousiaste vrijwilligers staat open voor iedereen!

Vacatures

Je kunt je aanmelden via onderstaand contactformulier of via onderstaande link voor de volgende functies: 

Fondsen werver
Wij zoeken een vrijwilliger die fondsen en sponsoren benaderd om een bijdrage te leveren aan het realisering van speelvoorzieningen in het Molenpark te Urmond. We verwachten dat deze vrijwilliger kennis heeft van   administratieve handelingen en windows office pakket. We zoeken iemand die secuur werkt en in het bezit is van VOG. Een vrijwilliger uit de omgeving Urmond en ervaring met het aanschrijven van fondsen is een pre.
http://www.vrijwilligerscentrale-wm.nl/app/ad/detail?id=760

PR en communicatie
Wij zoeken een vrijwilliger die PR en communicatie activiteiten uitvoert. We verwachten dat deze vrijwilliger ervaring heeft met het onderhouden van contacten met de media. De vrijwilliger dient ervaring te hebben met het opstellen van nieuwsstukken.  De vrijwilliger moet in het bezit zijn van VOG. Een vrijwilliger uit de omgeving Urmond en kennis heeft van Uermondse taal heeft een pre.
http://www.vrijwilligerscentrale-wm.nl/app/ad/detail?id=761

 

Kun je je in geen van deze functies vinden, maar wil je ons toch helpen? Geen probleem. Neem contact met ons op middels onderstaande formulier en we kijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!      

 


Contactformulier1000 karakters over
 
 
 

Stel je eens voor: Een ontmoetingsplek voor iedereen in Molenpark Urmond.

U kunt ons helpen deze droom te laten uitkomen.