Wij zoeken jou!

 

Het is alweer een paar weken geleden dat we de Speelvoorziening in het Molenpark Urmond officieel hebben geopend. Deze speelplek in onze buurt is bedoeld als ontmoetingsplek voor jong en oud. De jeugd tot 12 jaar kan er spelen en ontdekken. Mama's en papa's, opa's en oma's maar ook andere bezoekers kunnen plaatsnemen aan de picknicktafel om er gezellig met elkaar een praatje te maken.

 

In de toekomst willen we nabij deze speelvoorziening ook andere activiteiten organiseren, waarbij jong en oud elkaar ontmoeten. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse Molendag als de molen voor bezoekers geopend is. Op die manier willen we dat het Molenpark een ontmoetingsplek wordt waar wij als bewoners plezier hebben en genieten van de omgeving.

 

Helaas is het al enkele keren gebeurd dat er dingen vernield werden. Met name de tipi's moesten het al regelmatig ontgelden met als gevolg dat takken werden afgebroken en niet meer konden uitlopen. Bent u getuige van vandalisme, meld het dan aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op de website.

 

Alle bezoekers wordt gevraagd om de speelplek netjes achter te laten. En hondenbezitters: houd uw honden aan de lijn en laat hen op een andere plek in het park hun behoefte doen. Zo blijft onze speelplek een ontmoetingsplek van en voor alle bewoners van Urmond!

 

Heeft u interesse om de groep vrijwilligers uit te breiden: meld u aan op bovengenoemd emailadres.

 

"Samen komen is een begin. Samen blijven is vooruitgang. Samenwerk een succes!"

 


 
 
 

Stel je eens voor: Een ontmoetingsplek voor iedereen in Molenpark Urmond.

U kunt ons helpen deze droom te laten uitkomen.