Plan van aanpak

Graag nemen we je mee in ons plan van aanpak voor het project Molenpark.

Bovenstaande afbeelding schetst het toekomstige Molenpark. In het gebied naast het basketbalveldje zal de renovatie plaatsvinden. Daar zal een eiland gevormd worden, omringd door een (natte) greppel van maximaal 30 centimeter diep. Op dit eiland stellen we tipi’s op, gemaakt van wilgentenen, waarin beschut gespeeld kan worden. Twee boomstambruggen en meerdere stapstenen vormen de brug tussen het park en het eiland, zodat het eiland betreden en verlaten kan worden op een avontuurlijke en een conventionele manier.

Een stukje verderop, zal in een helling tussen de bomen een RVS-glijbaan worden aangelegd. Om ook dit stuk van het park wat avontuurlijker te maken, zullen er zogenaamde stapstammen tussen de bomen in deze hoek worden geplaatst waar kinderen op kunnen spelen.

Tevens zullen er langs de rand van de voormalige paardenbak twee rioolbuizen worden geplaatst, die met aarde bedekt worden en zo twee kunstmatige heuvels creëren. Kinderen kunnen hier zowel op als in spelen.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties met betrekking tot ons plan van aanpak? Schroom dan niet contact met ons op te nemen!