Over ons

Stichting Speelvoorziening Molenpark is een burgercollectief dat zich inzet voor de realisatie van een ontmoetingsplek in het zogeheten Molenpark. De stichting bestaat volledig uit vrijwilligers, woonachtig of nauw betrokken bij het dorp Urmond.

De stichting komt voort uit het Dorpsontwikkelingsproces Urmond (DOP). De werkgroep Molenpark, die zich inzet voor de verbetering van de leefbaarheid in Urmond, ligt ten grondslag aan de Stichting Speelvoorziening Molenpark. De spel- en speelvoorziening die middels deze stichting beoogd wordt, zal een belangrijke bijdrage vormen aan deze leefbaarheid.

De missie van de stichting is een spel- en speelvoorziening voor (gehandicapte) kinderen tot 12 jaar te creëren, waar op een veilige, verantwoorde manier gespeeld kan worden. Binnen Urmond is het aantal recreatieve gelegenheden voor kinderen (speeltuinen, klimtoestellen, etc.) beperkt. Het terrein van het Molenpark biedt de perfecte gelegenheid om deze voorziening te realiseren. Daarom pleitten wij als stichting voor een renovatie van een deel van het terrein.

 

Onze Medewerkers

Bestuur:
Raymond Vanhingel  -  Voorzitter
Miranda Willems  -  Penningmeester
Percy Leclaire  -  Secretaris

Medewerkers:
Truus Kitzen  -  Algemeen
Ronny Stijns  -  Algemeen

Voorzieningen

Met de beoogde renovatie van het Molenpark Urmond pleiten wij voor de komst van een aantal nieuwe voorzieningen, die we hieronder opsommen. Ook voor deze opsomming geldt dat ze mogelijk kunnen afwijken of in de loop der tijd gewijzigd kunnen worden, maar we zullen ons best doen deze lijst zo actueel mogelijk te houden!

 

We beogen de komst van de volgende faciliteiten:

 

* Zitgelegenheid.

* Kunstmatig eiland, met omliggende greppel van maximaal 50 centimeter diep.

* Twee wilgentenen tipi’s voor overdekte speelgelegenheid.

* Twee boomstambruggen van het kunstmatige eiland naar het park.

* Stapstenen tussen het kunstmatige eiland en het park.

* RVS-glijbaan.

* Stapstammen

* Rioolbuizen voor beschutte speelgelegenheid en kunstmatige heuvels.

 

 

Contact

Uw mening is ons zeer dierbaar. Reacties, opmerkingen, vragen en elke andere vorm van feedback over onze plannen of over onze organisatie zijn dan ook meer dan welkom! 
U kunt ons altijd bereiken via onderstaande formulier.

 

Stichting Speelvoorziening Molenpark

Postadres:
Goselingstraat 12
6129 HT Urmond (NL)
KVK 65252233

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden vrijwilligers

We kunnen altijd extra hulp en handen gebruiken! We ontvangen jou als vrijwilliger met open armen en kunnen je een aangename werksfeer, veel sociaal contact en een zeer zinvolle en gewaardeerde dagbesteding bieden.

Tevens is onze stichting lid van Stichting Volontario, waardoor jou vrijwilligerswerk extra gewaardeerd wordt!
Meer informatie over Stichting Volontario kunt u vinden op www.volontario.nl.

Ons team van enthousiaste vrijwilligers staat open voor iedereen!

Vacatures

Je kunt je aanmelden via onderstaand contactformulier of via onderstaande link voor de volgende functies: 

Fondsen werver
Wij zoeken een vrijwilliger die fondsen en sponsoren benaderd om een bijdrage te leveren aan het realisering van speelvoorzieningen in het Molenpark te Urmond. We verwachten dat deze vrijwilliger kennis heeft van   administratieve handelingen en windows office pakket. We zoeken iemand die secuur werkt en in het bezit is van VOG. Een vrijwilliger uit de omgeving Urmond en ervaring met het aanschrijven van fondsen is een pre.
http://www.vrijwilligerscentrale-wm.nl/app/ad/detail?id=760

PR en communicatie
Wij zoeken een vrijwilliger die PR en communicatie activiteiten uitvoert. We verwachten dat deze vrijwilliger ervaring heeft met het onderhouden van contacten met de media. De vrijwilliger dient ervaring te hebben met het opstellen van nieuwsstukken.  De vrijwilliger moet in het bezit zijn van VOG. Een vrijwilliger uit de omgeving Urmond en kennis heeft van Uermondse taal heeft een pre.
http://www.vrijwilligerscentrale-wm.nl/app/ad/detail?id=761

 

Kun je je in geen van deze functies vinden, maar wil je ons toch helpen? Geen probleem. Neem contact met ons op middels onderstaande formulier en we kijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!      

 

Sponsoren

Dat we samen sterker zijn, weten we maar al te goed. We hebben als stichting samen al veel mogen bereiken dat ten goede van ons project is gekomen, maar we zijn er helaas nog lang niet. Om ons doel te bereiken, hebben we nóg meer hulp nodig. Hoe kun jij ons helpen?

Onze stichting berust voor 100 procent op gemotiveerde vrijwilligers. Deze kanjers vormen een solide team waar we constant op kunnen terugvallen. We zijn enorm blij met onze vrijwilligers en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen die zich voor een lokaal goed doel in willen zetten. Geïnteresseerd? Kijk dan snel op onze vrijwilligerspagina om te zien welke functies er nog beschikbaar zijn. Je kunt ons natuurlijk ook voor andere werkzaamheden benaderen!

Hoewel we ontzettend blij zijn met al onze helpende handen, speelt ook geld een belangrijke rol. Daarom zijn wij als stichting altijd op zoek naar sponsoren die zich willen inzetten voor ons project. Deze sponsorpagina vertelt je meer over de sponsormogelijkheden en wat onze stichting jou als sponsor kan bieden!

 

Aanmelden sponsoren

Voor ons doel kunnen we alle hulp gebruiken. Als sponsor van Stichting Speelvoorziening Molenpark ben je verzekerd van het leveren van een zeer gewaardeerde bijdrage evenals de eeuwige dank van de inwoners van Urmond! Om het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te houden, hebben we een aantal sponsorpakketten opgesteld, waaruit sponsoren die ons willen steunen een keuze kunnen maken. Natuurlijk staan we ook open voor bijdragen op een andere manier. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe jij zou willen helpen!

Partner

Wat krijgt u?

✓  Vermelding op het sponsorbord als partner incl. uw logo (36 maanden lang)
✓  Naamsvermelding op de sponsorpagina van onze website (36 maanden lang)
✓  Eervolle vermelding op iedere pagina van onze website (36 maanden lang)
✓  Een opmaat gemaakt partner logo welke u mag gebruiken op uw website (36 maanden lang)
✓  Audio vermelding bij de opening van de voorzieningen
✓  Speelvoorziening Molenpark T-shirt
✓  Sticker 'ik steun stichting Speelvoorziening Molenpark'
✓  Speelvoorziening Molenpark pen
✓  Geheel verzorgde Diner voor twee  (all-in)  v.d. Valk Urmond


Wat kost het?

U betaald eenmalig slechts 750,00 Euro.
Hiermee helpt u mee aan het creëren en onderhouden van de ontmoetingsplek en spel- en speelvoorzieningen voor de inwoners van Urmond.